Vacature Asset Manager

Over ons
Sectie5 is een succesvolle aanbieder en beheerder van vastgoedfondsen met investeringen in (wijk)winkelcentra, supermarkten, zorgvastgoed en woningen door heel Nederland.
Met een dynamisch team van meer dan 20 professionals en een sterke klantgerichte aanpak beheren we inmiddels beleggingsfondsen met een totale waarde van circa 600 miljoen euro. Onze solide positie in de markt van particuliere beleggers en internationale private equity beleggers wordt ondersteund door een actief investeringsbeleid waardoor we de komende jaren verdere groei verwachten. Voor meer informatie, bekijk onze website www.sectie5.nl.


Jouw rol als Commerciële Asset Manager
Ter versterking van ons Asset Management Team zijn wij op zoek naar een gedreven Commerciële Asset Manager. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het beheren en uitbreiden van de bestaande retail portefeuille (wijkwinkelcentra en supermarkten). Je hebt een aantal winkelobjecten onder je hoede en streeft ernaar de waarde hiervan te maximaliseren. Dit doe je onder andere door proactief relaties met (kandidaat)huurders te onderhouden, zittende huurders te behouden en leegstand te minimaliseren. Daarnaast ben je actief bezig met de toekomstbestendigheid van de portefeuille door middel van verduurzaming en het versterken van de branchering. Naast je interne collega’s heb je veel contact met externe stakeholders, waaronder huurders, makelaars en property managers. Met jouw marktkennis ondersteun je het acquisitie team bij de aan- en verkopen van nieuwe/bestaande winkelobjecten.

Wat ga je doen?
- Optimaliseren van de waarde van de winkelobjecten
- Aanvullend betrokken bij het asset management Zorg of Wonen
- Contacten onderhouden met (kandidaat)huurders, makelaars, Vereniging van Eigenaren, gemeentes, taxateurs en andere adviseurs
- Onderhandelen over huurvoorwaarden bij bestaande huurovereenkomsten en nieuwe huurovereenkomsten
- Initiëren van verduurzamingsprojecten bij bestaande en nieuwe objecten
- Aansturen van en samenwerken met property managers
- Opstellen van MJOB’s (meerjarenonderhoudsbegroting) en voorgenomen capex in overleg met de property managers
- Assisteren bij aan- en verkooptrajecten binnen jouw portefeuille
- Opstellen voortgangsrapportages voor de beleggers

Wie ben jij?
- Je hebt een afgeronde relevante (vastgoed) opleiding op HBO/WO niveau
- Je hebt circa 5-7 jaar relevante werkervaring binnen de retail/vastgoedbranche
- Je bent commercieel gedreven en beschikt over een relevant netwerk in de retail/vastgoedmarkt
- Je hebt gedegen kennis van de retail/vastgoedmarkt
- Je bent communicatief sterk, met goed financieel inzicht en juridische kennis
- Je bent analytisch en sociaal vaardig

Wat bieden wij?
Wij bieden een marktconform salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een leaseauto en een pensioenregeling. Bij Sectie5 krijg je de kans om jezelf verder te ontwikkelen binnen een professionele en stimulerende werkomgeving. Je komt terecht in een hecht en enthousiast team. Wij organiseren regelmatig teambuildingactiviteiten en sociale evenementen, zoals een wekelijkse bootcamp, borrels en bedrijfsuitjes.
Onze kantoorvilla in Bussum is modern en goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto. We bieden een prettige werkomgeving met alle benodigde faciliteiten waaronder goede koffie en de mogelijkheid om deel te nemen aan een heerlijk verzorgde lunch.
Bij Sectie5 dragen we bij aan duurzaamheid en maatschappelijke projecten, binnen onze portefeuille en ook daarbuiten. We hebben verschillende initiatieven lopen om een positieve impact te maken, waar jij tijdens werktijd aan deel kunt nemen.

Interesse?
Stuur dan je CV en motivatie naar Babette van Mameren via bvm@sectie5.nl.
Heb je nog vragen, bel ons algemene nummer voor meer informatie (088-2041500).
Kom ons team versterken en bouw mee aan de toekomst van Sectie5!

Blijf altijd goed geïnformeerd

Graag op de hoogte blijven?

We houden u graag op de hoogte van onze nieuwe projecten, ontwikkelingen en vastgoedinvesteringen

Hoe kunnen wij u op de hoogte houden? Wij horen het graag van u

Belafspraak maken

Om een belafspraak te maken, vragen wij u om onderstaande velden in te vullen zodat wij u kunnen bellen op een voor u geschikt moment.