Inschrijving gesloten, fonds voltekend

Willemstede Vastgoedfonds zal beleggen in goedgelegen supermarktvastgoed in Tilburg en Zwolle waarin twee zeer goedlopende Jumbo-supermarkten zijn gevestigd. De twee supermarkten liggen in uitstekende verzorgingsgebieden en genereren een stabiele kasstroom.

Het naastgelegen vastgoed met een DA-drogisterij (onderhuurder van Jumbo) in Zwolle, alsmede het naastgelegen vastgoed met een DA-drogisterij en drie kleine dagwinkels in Tilburg worden eveneens verworven. De totale huurstroom van Willemstede Vastgoedfonds wordt voor 96% gegenereerd door landelijke ketens.

Willemstede Vastgoedfonds is het twaalfde supermarktgerelateerde vastgoedfonds dat Sectie5 in samenwerking met Reyersen van Buuren introduceert.

Willemstede Vastgoedfonds is een beleggingsfonds. De beheerder Sectie5 Beheer BV heeft een vergunning van de AFM in het kader van de Wet op het financieel toezicht. Het prospectus is kosteloos verkrijgbaar bij Adviesgroep Reyersen van Buuren bv (www.reyersen.nl) en op de website van Sectie5 Beheer BV (www.sectie5.nl).