Veel gestelde vragen

CSC Depositary BV is de bewaarder van de beleggingsfondsen van Sectie5. Haar taken bestaan onder andere uit (1) het monitoren van de betalingen en ontvangsten van gelden die behoren tot de activa van het Fonds en de aansluiting van die betalingen en ontvangsten op de boekhouding die voor het Fonds wordt gevoerd, (2) verifiëren dat uitkeringen aan de Participanten in overeenstemming zijn met de Fondsvoorwaarden en (3) verifiëren dat de activa van het Fonds op naam staan van de Houdster.

Beide fondsen beschikken over een terugkoopfaciliteit van € 500.000. Voor dit bedrag kan het fonds participaties terugkopen tegen de intrinsieke waarde als gedefinieerd in het prospectus en vermeld in de maandelijkse NAV-rapportages in het cliëntenportaal op de website. Terugkoopverzoeken worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Bij toekomstige emissies wordt getracht om de ingekochte participaties weer uit te geven waardoor de terugkoopfaciliteit zoveel mogelijk open blijft. 

Er zijn drie opties: (1) u kan zich via het digitale inschrijfformulier inschrijven, (2) u kan het inschrijfformulier in PDF downloaden, invullen en per mail retourneren óf (3) het inschrijfformulier per post retourneren (Antwoordnummer 578, 1400 VB Bussum).

Wanneer u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u onderaan het inlogscherm bij Mijn Sectie5 klikken op “Wachtwoord vergeten”. U ontvangt binnen enkele seconden instructies voor het aanmaken van een nieuw wachtwoord. Mocht dit niet lukken, dan kunt u contact met ons opnemen en dan helpen wij u verder. 

Wanneer u bent ingelogd in het cliëntenportaal, ziet u midden in uw beeld een tabblad “persoonlijke gegevens”. Hier kunt u uw aanpassingen doorvoeren en deze via de knop “wijziging aanvragen” aan ons versturen. Binnen enkele werkdagen zullen de wijzigingen verwerkt worden in het systeem.

De instructies voor de inkomstenbelasting worden in januari/februari aan u verstuurd. We attenderen u erop dat de peildatum van de inkomstenbelasting 1 januari is. Indien uw belegging op 3 maart 2024 is gestart, hoeft u pas rekening te houden met uw deelname in de aangifte over 2025 (die u in het voorjaar van 2026 doet). De instructies voor de vennootschapsbelasting worden in april verstrekt (nadat de goedkeuring van de accountant op de jaarrekening is ontvangen). 

Belafspraak maken

Om een belafspraak te maken, vragen wij u om onderstaande velden in te vullen zodat wij u kunnen bellen op een voor u geschikt moment.