Introductie

Sectie5 verricht een compleet pakket van fonds- en vastgoedmanagement voor beleggingsfondsen met investeringen in winkelcentra, supermarkten, kantoren, woningen en zorgvastgoed in Nederland.
Naast administratieve en fiscale dienstverlening worden asset- en propertymanagement activiteiten uitgevoerd. Bij het team van hoogopgeleide en ervaren professionals ligt de nadruk op tijdigheid, compleetheid en accuratesse.

De directie van Sectie5 wordt gevormd door Jeroen van Valen, Bart Bearda Bakker, Wibo van Ommeren, Roel van Binsbergen en Caroline van Slooten.

Drs. Jeroen H. van Valen heeft ruime ervaring in het initiëren, plaatsen en managen van portefeuilles commercieel onroerend goed. Als afgestudeerd financieel bedrijfskundige aan de Vrije Universiteit te Amsterdam is hij als directeur-eigenaar van Bleijenburg Vastgoed Management betrokken bij de oprichting en het management van diverse closed-end funds. Van oktober 2002 tot juli 2007 is Jeroen verbonden aan de Akron Group, vanaf juli 2005 als managing director van fondsenaanbieder Akron Vastgoed Nederland. Sinds 2008 is Jeroen directielid en partner bij Sectie5 Investments NV.

Drs. Bart U. Bearda Bakker studeerde aan de Hanzehogeschool Groningen en aan de Universiteit Nyenrode. Na een loopbaan in het bankwezen bij de Fortis Bank, Westland Utrecht Hypotheekbank en ING Real Estate treedt hij in 2004 in dienst bij de Akron Group, initieel als investment manager en vanaf 2006 tot en met het najaar van 2007 als managing director van Akron Management West. In deze rol vertegenwoordigt hij de belangen van diverse institutionele investeerders en is hij onder andere verantwoordelijk voor de aankoop van het prestigieuze winkelcentrum Magna Plaza in Amsterdam. Sinds 2008 is Bart directielid en partner bij Sectie5 Investments NV.

Drs. Wibo H.E. van Ommeren RA MBA studeerde bedrijfseconomie en postdoctoraal accountancy aan de Universiteit Tilburg en behaalde een executive MBA aan de Warwick University (UK). Hij werkte als registeraccountant bij Arthur Andersen en Deloitte in Rotterdam, Parijs en Amsterdam, waar hij in 2011 partner werd en verantwoordelijk was voor de afdeling audit – investment management en real estate. Vanaf 2014 vervulde hij (interim) CFO functies bij de vastgoedorganisaties Geneba, Meijer Realty Partners en CBRE Global Investors Nordics in Stockholm. Daarnaast is hij docent externe verslaggeving aan de Amsterdam School of Real Estate. Sinds mei 2017 is Wibo directielid en CFRO bij Sectie5 Beheer BV en Sectie5 Management BV.

Mr. Caroline van Slooten is toegetreden tot het management team van Sectie5 Management in januari 2020. Na een carrière als vastgoed advocaat bij Dentons Boekel is zij begonnen als legal manager bij Redevco Nederland, waarna zij werd aangesteld als head of legal bij Redevco Europe. Na vier jaar deze positie te hebben vervuld, begon zijn bij Sectie5 Investments als legal manager. In haar nieuwe rol is zij verantwoordelijk voor investment management en legal affairs. Caroline is afgestudeerd in Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam.

Roel van Binsbergen studeerde werktuigbouw aan de HTS te den Haag en volgde daarna de opleidingen bedrijfskunde (IBW) en vastgoedadviseur (VBO). Hij werkte onder andere vier jaar als property manager bij JLL in Rotterdam, ca. vijf jaar als head of property management bij Catella Amsterdam, vijf jaar als head of hroperty management bij Cushman & Wakefield Amsterdam, gevolgd door een periode van ca. vier jaar als head of asset management bij de Akron Group. De vijf jaar daaropvolgend was Roel werkzaam als senior asset manager bij CBRE Global Investors en daar onder andere verantwoordelijk voor een PAN Europees kantorenfonds. Sinds 2013 is Roel partner bij Sectie5 Management BV.